Economia

Blanes 12 sortejarà 188 places d'allotjament

La tercera edició d'aquesta iniciativa comercial i turística ha triplicat el pressupost

Inclou activitats culturals, musicals i gastronòmiques i se celebra del 6 al 8 de juny

Un sorteig de 188 places d'allotjament a 12 euros, una nit de compres fins passada la mitjanit, actuacions musicals, menús de 12 euros i activitats per a la mainada són alguns dels ingredients de la tercera edició del Blanes 12, una iniciativa de l'Ajuntament i l'Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) que es va presentar ahir i que es farà els dies 6, 7 i 8 de juny.

Blanes 12 triplica aquest any el seu pressupost, ja que segons va explicar ahir l'alcalde, Josep Marigó (PSC), s'arribarà a uns 45.000 euros (30.000 de l'Ajuntament i uns 15.000 de l'associació). “S'ha triplicat l'esforç perquè la nostra ciutat bulli d'activitats”, va dir. Les dates de l'esdeveniment comercial no són casuals, va remarcar Marigó, ja que es pretén, per una banda, “estirar la temporada més endavant, i s'aprofita que encara són dates en què les 1.000 places dels pavellons són lliures i l'aparcament de la zona turística no ha entrat en època de pagament”. El president de l'ABBC, Lluís Pascual, va remarcar la importància de l'accessibilitat perquè la iniciativa comercial i turística de Blanes 12 tingui èxit: “L'aparcament és importantíssim, ens agradaria que els vials donessin més flux al trànsit, però és d'agrair l'esforç que es fa per senyalitzar els aparcaments gratuïts a les tres rotondes d'entrada a la ciutat”. A part de les facilitats d'aparcament, l'Ajuntament ha arribat a un acord amb l'empresa Sagalés perquè hi hagi un servei especial d'autobusos que connectin Blanes amb Girona i Calella i dos serveis nocturns. Aquest any, a més, serà el primer en què es podrà arribar en tren des de Girona amb el servei de rodalies de Renfe.

Lluís Pascual va destacar que els hàbits de compra han canviat i que el sector comercial “ha de ser receptiu i capaç d'actualitzar els missatges”. “Qui entengui que només es tracta d'allargar horaris de compra s'equivoca, és una oportunitat per reinventar-nos”, hi va afegir.

LA XIFRA

3
dies
de durada té l'esdeveniment Blanes 12. Per al sorteig per fer nit a Blanes la inscripció ja està oberta avui.

Quatre hores per gastar-se 6.000 euros

Els clients dels establiments de Blanes participaran en un sorteig que es farà el dia 6 a les 12 de la nit. El guanyador tindrà un xec de 6.000 euros i un carretó de supermercat i l'endemà disposarà de dues hores al matí i dues a la tarda per gastar-se tots els diners en diferents comerços. Els tres següents premiats en el sorteig disposaran de 2.000 euros cadascun. El programa d'activitats complet de Blanes 12 es pot consultar avui a www.blanes.cat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia