Economia

La retallada de Ryanair, “mala notícia” per als hotels

El president dels hostalers de Girona, Josep Carreras, considera una “mala notícia” la retallada de vols de Ryanair a l'aeroport de Girona i espera que les administracions sàpiguen reconduir la situació. Carreras opina que aquesta retallada pot afectar encara més l'arribada de turistes a la ciutat, on, segons va dir, és possible que dos hotels acabin tancant per manca d'ocupació abans que finalitzi l'any. Si això es confirmés, significaria la pèrdua d'unes tres-centes places d'allotjament en una àrea on hi ha 4.000 llits. Carreras, que fa sis setmanes que va arribar a la presidència de l'Associació d'Hostaleria Girona i Radial, explica que l'associació es troba enmig d'un procés d'obertura de debat en l'àmbit associatiu, en el qual s'ha d'arribar a acords per potenciar l'associació i la seva activitat. Entre els temes a debatre, per exemple, hi ha el futur del Girona 10, una de les apostes fortes de l'associació, i la manera de consolidar altres projectes que ajudin a dinamitzar el sector de la restauració tot l'any.

Estudi de la UdG

Els turistes que viatgen en companyies de baix cost gasten com els que viatgen en companyies tradicionals, segons un estudi de la investigadora de la Universitat de Girona, Berta Ferrer. Segons aquest estudi, fet públic ahir, la investigadora assenyala que els gestors de destinacions “no han d'estar menys interessats a atraure vols de companyies de baix cost”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia