Economia

Un vol del Kazakhstan a Barcelona portarà més turistes a Lloret

Jordi Xuclà anuncia un vol setmanal directe des d'Almaty, la capital econòmica

El diputat de CiU Jordi Xuclà ha anunciat que hi haurà un vol setmanal directe entre el Kazakhstan i Barcelona que portarà “molts turistes a Lloret i al conjunt de la Costa Brava”. “El Kazakhstan tindrà un vol xàrter directe entre Almaty, la seva capital econòmica, i Barcelona, i la majoria dels viatgers escolliran Lloret per passar-hi les seves vacances”, va dir Xuclà durant una visita a Lloret de Mar en què es va reunir amb representants de l'Ajuntament i del sector turístic del municipi.

El portaveu de la comissió d'Afers Exteriors del Congrés també va explicar que s'està treballant per aixecar els visats a tots els països de l'est d'Europa, una fita que ja gairebé s'havia aconseguit, però que va quedar aturada per l'esclat de la guerra d'Ucraïna. Tot i així, Xuclà va dir que sí que s'ha pogut fer a Moldàvia i Geòrgia. “Cal tenir en compte tots els països d'aquesta zona perquè alguns d'ells tenen un gran poder adquisitiu, tant o més que Rússia. A més, el fet que vinguin de tan lluny fa que passin molts dies a la destinació”, va afegir el diputat gironí.

Xuclà també va augurar que la temporada turística serà bona: “Hi haurà turisme provinent de l'est i també de Catalunya i la resta de l'Estat. De cara a la segona quinzena de juliol s'espera un increment de visitants d'alguns països europeus on les escoles encara no han acabat les classes, com ara França i Holanda.”

Segons Xuclà, el sector turístic de Lloret ha proposat que l'aeroport de Girona tingui una parada del tren d'alta velocitat, una petició que el Govern català ja ha fet al Ministeri de Foment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia