Economia

Lloret, tercera destinació en taxa turística

Durant el primer trimestre d'aquest any s'hi van recaptar 36.233 euros

Lloret de Mar va recaptar 36.233 euros de taxa turística en el primer trimestre d'any, que van generar uns ingressos superiors als 120.700 euros. Això situa la ciutat en tercer lloc en el conjunt de Catalunya, i primera a Girona, fins i tot en temporada
baixa i mitjana. La ciutat de Barcelona, amb 1.282.479 euros i la Val d'Aran, amb 39.000, van ser la primera i la segona destinació en recaptació. En paraules de Jordi Orobitg, regidor de Turisme, “aquestes xifres reflecteixen el pes turístic que té Lloret de Mar en temporada baixa i mitjana”. “Tot i ser una destinació molt vinculada al turisme de sol i platja, ens situem a uns nivells propers als de destinacions d'interior que en les èpoques d'hivern estan en temporada alta”, rebla. En temporada baixa i mitjana, Lloret manté obertes unes set mil places hoteleres. Les xifres anuals d'ocupació se situen en 1.000.000 de visitants i 5.000.000 de pernoctacions a l'any.

El regidor de Turisme també recorda que “el consistori i el sector privat han fet un important esforç per la desestacionalització de la temporada amb la estructuració de productes com el turisme esportiu, i altres propostes que es van consolidant progressivament i fan possible aquest increment ocupacional en temporada baixa i mitjana”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia