Economia

Mil visitants al nou mercat de Blanes

És la mitjana diària de persones que acudeixen a la proposta que funciona a la Plantera des de fa un mes

El nou mercat ambulant de Blanes, que s'instal·la tots els dissabtes al matí al barri de la Plantera, atrau un miler de visitants diaris. La iniciativa es va posar en marxa el passat 5 de juliol i ja s'ha convertit en un atractiu comercial. Segons explica l'Ajuntament en una nota de premsa, els comerciants i hotelers certifiquen el bon funcionament d'aquest projecte, al qual van donar suport, juntament amb el govern local i l'associació de veïns del barri. Tot indica que l'objectiu de dinamitzar econòmicament i social la zona s'està complint.

Segons la presidenta de l'associació de veïns de la Plantera, Antònia Coll, que també regenta una botiga, els comerços estan notant que hi ha més moviment. La percepció dels paradistes també és, en general, positiva, si bé depèn del tipus de producte que venen. El mercat disposa de 30 parades que s'instal·len sobre el passeig central de l'avinguda Catalunya. Per atorgar les parades es va fer un concurs públic al qual es van presentar 62 ofertes, de manera que va ser necessari efectuar un sorteig. Ahir, l'alcalde i comerciants de la zona es van trobar per fer una volta pel mercat i valorar el resultat de l'experiència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia