Economia

Llargues cues d'espera per als visitants del museu Dalí de Figueres

Des del museu afirmen que no són excepcionals a l'agost i que es promou la venda d'entrades en línia i visites nocturnes

La combinació de l'afluència de gent al mes d'agost i de dies grisosos (que inciten els estiuejants a deixar la platja) facilita la formació de llargues cues de visitants per entrar al Museu Teatre Dalí de Figueres. Aquesta setmana, més d'un dia la fila s'ha estirat fins a la Rambla. Des del museu –en espera del balanç que només es farà a final d'estiu– asseguren que les cues d'aquests últims dies no són excepcionals a l'agost i que no s'observa que s'hagi disparat el nombre de visites en relació amb els altres anys. Tot i la fila d'espera, el museu regula l'accés amb la venda d'entrades sense necessitat de tancar en cap moment. Sí que es promou en canvi la venda d'entrades per internet i les visites nocturnes (de les deu del vespre a la una de la matinada, a l'agost). Una fórmula que permet visitar el museu a la fresca, sense esperes i amb l'al·licient afegit que s'ofereix una copa de cava als visitants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia