Economia

El grup OKQ8 farà la seva reunió anual a Lloret

És la principal cadena d'estacions de servei de Suècia, amb 2.600 treballadors

El turisme de reunions es consolida a Lloret de Mar amb nous i “importants esdeveniments” corporatius, com el de l'empresa OKQ8, la principal cadena d'estacions de servei a Suècia, amb més de 2.600 treballadors. L'empresa OKQ8 ha confirmat que organitzarà del 28 de setembre al 5 d'octubre la seva convenció anual a Lloret i que hi participaran 550 directius provinents de Suècia i Dinamarca.

Tot i que el turisme de reunions i esdeveniments té ja una llarga trajectòria a Lloret de Mar, l'estructuració del Lloret Convention Bureau “ha donat un nou impuls a aquest segment d'oferta”. El pla d'accions del Lloret Convention Bureau inclou diferents agendes comercials, empreses potencials i accions de promoció amb altres organismes supramunicipals, com són el Catalunya Convention Bureau i el Costa Brava Girona Convention Bureau. Això, en paraules del regidor de Turisme, Jordi Orobitg, “ha permès de donar una visibilitat més gran al potencial de la destinació en aquest segment i fer possible l'atracció de nous esdeveniments corporatius de marques internacionals”.

Durant el primer semestre del 2014 Lloret de Mar ha estat la seu de diferents convencions i reunions corporatives de marques internacionals com la firma d'advocats Bird & Bird, que va portar a la destinació més de cinquanta advocats provinents de les 25 seus que la multinacional té arreu del món, i de les reunions corporatives organitzades per les reconegudes marques de dermocosmètica Avène i Nivea.

Segons les dades de turisme de reunions, a Lloret el 2013 més del 50% de les reunions que es van celebrar a la vila van ser convencions i incentius d'empresa, molt per sobre de les xifres de congressos, jornades i seminaris d'àmbit públic. Durant el 2013 es van celebrar a Lloret més de 150 reunions, amb un total de més de 20.000 delegats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia