Economia

Creix un 1,2% la venda de vehicles d'ocasió

La Fira del Vehicle d'Ocasió de Blanes va tancar ahir amb un bon balanç de vendes

La venda de vehicles d'ocasió i de segona mà a les comarques gironines creix. Durant el primer semestre d'enguany ha augmentat un 1,2% respecte al mateix període del 2013. En total, des del gener s'han venut 15.425 cotxes. Aquestes xifres es van donar a conèixer ahir, diumenge, en la clausura de la segona Fira del Vehicle d'Ocasió de Blanes, que va tancar les portes amb 5.500 visitants i 55 vehicles venuts, un 32% dels que estaven exposats, segons va recollir l'Agència Catalana de Notícies. Els organitzadors de la fira s'han mostrat “satisfets” amb els resultats. En aquesta edició, els visitants han pogut veure 160 vehicles de catorze marques amb un preu mitjà de 15.000 euros.

Bon balanç de la fira

Els organitzadors asseguren que estan “molt satisfets” amb el balanç obtingut, ja que s'han superat totes les previsions amb un miler més de visitants i s'han venut 15 cotxes més que l'any passat. En vista d'aquestes xifres, l'organització ha explicat que té previst tornar l'any vinent a Blanes. Enguany, la fira ha aplegat deu empreses amb vehicles d'ocasió amb preus que oscil·laven des dels 5.000 euros fins a més de 20.000 euros.

Un dels organitzadors, Josep Juanola, va explicar que l'èxit de la fira que s'ha fet demostra un cop més el bon moment que travessa el sector des de fa uns anys. “Abans es venien més cotxes nous i ara cada cop més la gent prefereix vehicles de quilòmetre zero o seminous perquè tenen un preu més accessible”, va explicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia