Economia

Cap de setmana en hotels de luxe pel preu de 106 euros

L'associació Costa Brava Hotels de Luxe celebra el 106 aniversari de la denominació Costa Brava amb un preu únic per al cap de setmana del 10 i 11 d'octubre en allotjaments de màxima categoria

Allotjaments de màxima categoria que habitualment costen de mitjana uns 350 euros, a un preu únic de 106 euros durant un cap de setmana; aquesta és la proposta de l'associació Costa Brava Hotels de Luxe, entitat que aplega els principals establiments hotelers de quatre i cinc estrelles del litoral gironi, per celebrar el 106 aniversari del naixement de la denominació Costa Brava. L'oferta només serà vàlida el segon cap de setmana d'octubre (els dies 10 i 11 d'aquest mes) i les reserves es podran fer a partir d'aquest diumenge 28 de setembre.

Per segon any consecutiu, amb aquests preus excepcionalment baixos, Costa Brava Hotels de Luxe vol donar l'opció de conèixer els establiments de màxima categoria d'aquest litoral.

L'èxit de la primera edició –l'any passat amb motiu del 105 aniversari es van omplir tots els hotels participants– ha portat els impulsors d'aquesta iniciativa a repetir la fórmula. Aquest any, com a novetat, les reserves es faran mitjançant el motor de reserves del web de l'entitat, www.costabravahotelsdeluxe.com, El portal ja ocupa la primera posició en els resultats obtinguts en les cerques a Google d'hotels i restaurants d'aquesta zona costanera

Quatre i cinc estrelles

L'associació Costa Brava Hotels de Luxe agrupa en l'actualitat 17 dels hotels més luxosos de la zona, dels quals un és de cinc estrelles Gran Luxe, 7 són de cinc estrelles i 9 són de quatre estrelles. La majoria són a la costa, i es reparteixen en 11 poblacions diferents de l'Alt i el Baix Empordà, i la Selva. Els hotels tenen en comú les seves luxoses i úniques instal·lacions, rodejades de jardins i serveis que garanteixen la tranquil·litat i la satisfacció dels seus clients.

La commemoració del 106 aniversari es refereix al poeta i escriptor Ferran Agulló, que –106 anys enrere– va fer la primera referència escrita del nom de Costa Brava al diari La Veu de Catalunya.

LA XIFRA

17
hotels
entre els més luxosos de la costa proposaran un cap de setmana amb preus excepcionals.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia