Economia

Nomenen nou director general Comexi Group

Jeroen van der Meer, encarregat de liderar el creixement de l'empresa

Comexi Group, l'empresa catalana amb seu a Riudellots de la Selva (Girona) líder en el subministrament de béns d'equipament per a la industria de la conversió de l'envàs flexible, ha designat Jeroen van der Meer nou director general de la companyia, segons ha explicat la companyia en un comunicat. De nacionalitat holandesa, van der Meer acumula 15 anys d'experiència en el sector de l'envàs flexible i l'enginyeria de maquinària. Ha ocupat anteriorment la posició de director general de la unitat de negoci Engineered Films a Clondalkin Group, així com de Clondalkin-Flexoplast. Amb la seva arribada, serà l'encarregat de liderar el creixement global de la companyia d'acord amb el pla estratègic del grup en el subministrament de solucions d'alt valor afegit que responen a les exigents normes i a les necessitats de la industria de l'envàs flexible. Van der Meer supervisarà els departaments d'enginyeria i vendes, així com de desenvolupament de negoci, muntatge i màrqueting de Comexi Group i les filials a tot el món.

Professionalització

Per a Manel Xifra, president de Comexi Group, el nomenament de Van der Meer és un pas més en el procés de professionalització de l'equip directiu de la companyia. L'estratègia de Comexi Group passa per oferir solucions tecnològiques a la industria de la impressió i la conversió, impulsant innovacions sostenibles.

Expansió de l'oferta a nivell mundial

Sota la nova direcció, Comexi Group pretén expandir la gama de solucions i la seva oferta de serveis a nivell mundial. En l'actualitat, compta amb una base instal·lada en més de 100 països. “Els clients de la industria de la conversió de l'envàs flexible demostren la seva confiança en Comexi Group gràcies a la seva àmplia experiència i a les tecnologies innovadores que ha desenvolupat en el camp de la impressió i la conversió de màquines”, diu Van der Meer. I afegeix: “aconseguir un envàs innovador amb imatges nítides i brillants; la sostenibilitat i la reducció del cost total de propietat són factors claus per als nostres clients, als quals es proporcionen sol·lucions específiques”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia