Economia

Inauguren un nou Carrefour Express a Girona

A principi de mes van obrir-ne un altre a Sant Feliu de Guíxols

Carrefour va obrir ahir un nou supermercat Carrefour Express a l'estació de servei Cepsa ubicada a la carretera Gi-553, al barri de Sant Narcís. El centre, en règim de franquícia i de 55 metres quadrats, centra la seva oferta comercial en els productes frescos i de proximitat. En total, el nou Carrefour Express ofereix al voltant de nou-centes referències d'assortiment “amb els preus més competitius que una botiga de conveniència i més barats que els de qualsevol supermercat ubicat en una benzinera”, afirma l'empresa en un comunicat. Carrefour Express ofereix al client una àmplia gamma de productes, també de marca Carrefour. “L'objectiu d'aquesta obertura és donar a l'usuari una alternativa de compra de productes de supermercat sense sortir de l'estació de servei, facilitant al client una compra més propera, més fàcil i més còmoda”, afirma Félix Rodríguez, director d'explotació Carrefour Express d'EESS.

A principi de mes van obrir un altre Carrefour Express a l'estació de servei de Cepsa ubicada a la carretera de Palamós, dins el terme municipal de Sant Feliu de Guíxols. Aquest supermercat té una superfície de 68 metres quadrats. Les dues obertures s'emmarquen en l'acord signat l'any 2013 entre Carrefour i Cepsa per a l'expansió d'aquests establiments en les benzineres Cepsa i pel qual els clients tenen beneficis addicionals de carburant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.