Economia

Reine treu al mercat dues noves plataformes per pujar les escales

Les novetats de l'empresa, que té la seva seu a Sarrià de Ter, estan pensades per ajudar persones que utilitzen cadires de rodes o cotxets

L'empresa de Sarrià de Ter Reine, que es dedica a la fabricació i a la distribució de sistemes elevadors, ha tret al mercat dos nous models de plataformes pujaescales. Aquestes noves plataformes comercialitzades sota les marques de Ger i Osor estan pensades per ajudar persones que utilitzen cadires de rodes i cotxets, entre altres aparells, tant en espais públics com particulars.

La plataforma Ger és una “solució rendible per a escales rectes, i es pot instal·lar tant a l'exterior com a l'interior. “Té un disseny modern i innovador i els màxims estàndards de seguretat i fiabilitat”, expliquen. Pel que fa a Osor, està concebuda com l'opció més assequible de disseny robust i compacte per salvar escales amb revolts o canvis de nivell. També es pot usar tant a l'interior com a l'exterior i el seu desplaçament és suau, silenciós i sense vibracions. Les plataformes es desplacen mitjançant un únic rail que es pot fixar sobre la paret o en pilars. Tant la plataforma com els braços es repleguen automàticament i ocupen el mínim espai possible.

Reine SA és una de les empreses pioneres en el sector de fabricants i distribuïdors de sistemes d'elevadors a l'Estat espanyol. L'empresa, amb una trajectòria de més de 60 anys al mercat, està expandint el seu model de negoci “aportant solucions innovadores i tecnològiques en sistemes elevadors a mida per solucionar qualsevol obstacle d'accessibilitat, barreres arquitectòniques o fins i tot per a l'elevació de càrregues”.

La consolidada posició de l'empresa Reine en el mercat de dispositius per a l'accessibilitat de persones amb problemes de mobilitat, permet a aquest fabricant gironí treure al mercat una opció eficaç i econòmica tant per a trams d'escales rectes com per a trajectes no lineals.

LES FRASES

Reine és una empresa que aporta solucions innovadores i tecnològiques en sistemes elevadors a mida
Empresa Reine

LA XIFRA

60
anys
de trajectòria són els que té l'empresa Reine de Sarrià de Ter, que està expandint el seu negoci.
Els models que han sortit al mercat estan pensats per ser utilitzats tant en espais públics com per particulars
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia