Economia

Ikea, la gran sorpresa de la Fira de Mostres d'aquest any

Ikea és present per primera vegada a la Fira de Mostres de Girona i ho fa amb la seva botiga d'alimentació. Però el fet que la multinacional tingui un estand a la ciutat ha generat expectació entre els gironins, que es preguntaven si finalment la multinacional havia decidit obrir un establiment en algun punt de la demarcació. Però els representants de l'empresa a l'estand tenien la lliçó ben apresa perquè a la pregunta típica que li feien de si finalment havien decidit venir a Girona la resposta era també l'evident “ja som a Girona”. I d'aquí no van voler sortir.

L'estand d'Ikea és al segon nivell del Palau Firal, on hi ha instal·lades les petites empreses d'alimentació, com ara Representacions Empordà Foods, Embotits d'Oix, Fruites Núria, Anela Fruits, Casa Moner, Casa Ametller, Ecogarrotxa o formatgeria Roura Soler, entre molts altres. En aquest espai també hi ha l'empresa Terrània, de Girona, que justament ahir celebrava el primer aniversari. L'empresa es dedica a la producció de ratafia i ahir ho va aprofitar per donar a conèixer Gingerunda, elaborat amb ratafia, gínger, pell de llimona, llima i gel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia