Economia

El complex comercial de Sorli Discau donarà feina a 44 veïns de Vilassar de Dalt

L'empresa ha invertit 15 milions en un nou concepte d'espai que obrirà el 21 de novembre

També inclou un restaurant, un centre esportiu i un hotel

El nou complex comercial que Sorli Discau obrirà al públic el 21 de novembre que ve a la zona de Can Nolla de Vilassar de Dalt donarà feina a 44 veïns del municipi, que formaran part d'una plantilla integrada per una seixantena de persones. L'Ajuntament del municipi maresmenc s'ha mostrat molt satisfet amb l'aposta que ha fet l'empresa amb seu a Granollers pels treballadors que van ser derivats des dels mateixos serveis d'ocupació locals. De fet, tal com explica l'alcalde, Xavier Godàs (GEVD), l'empresa es va mostrar disposada des del començament a donar prioritat als treballadors provinents de la població i incorporar-los al centre. “Estem molt contents amb els resultats i hem comprovat que són gent de paraula”, assenyala l'alcalde. Godàs hi afegeix que està previst que en un futur es pugui generar més demanda de llocs de treball en funció del desenvolupament del complex. De moment, els treballadors que han estat escollits han començat a rebre una formació específica en el nou espai cívic Les Escoles, inaugurat recentment.

Amb la inauguració del nou centre comercial, Sorli Discau estrena l'espai Sorli Emocions, que inclou una gran superfície comercial (amb alimentació, complements, cosmètica, perfumeria, llar i llibreria), un restaurant, un centre esportiu i de bellesa i un hotel de quatre estrelles, segons es va explicar en la presentació del nou equipament que es va fer a principis de mes. El director general de Sorli Discau, Julio Santos-Olmo, el va qualificar de “singular” i va dir que neix amb l'objectiu de “democratitzar el luxe”. “Ningú no en sortirà indiferent”, hi va afegir l'administradora i directora de màrqueting de l'empresa, Anna Sorli.

El nou equipament de Vilassar de Dalt consolida l'estratègia de diversificació que el grup ja ha protagonitzat amb l'obertura a sectors com el de les gasolineres. Aquest any en preveu obrir tres. Més recent és l'explotació de centres esportius. Amb Emocions, es combinen els diferents aspectes d'aquesta diversificació, que s'amplia a l'equipament hoteler i de restauració.

LES XIFRES

15
milions
és el cost del nou complex comercial Sorli Emocions, que s'inaugurarà a finals de novembre.

LA FRASE

Estem molt satisfets que 44 vilassarencs que estaven a l'atur hagin trobat feina al nou complex
Xavier Godàs (GEVD)
Alcalde de Vilassar de Dalt
4
milions,
més IVA, rebrà el consistori per l'arrendament dels terrenys de Can Nolla per un període de 50 anys.

Una important injecció econòmica

L'Ajuntament de Vilassar de Dalt va adjudicar l'abril del 2013 a Sorli Discau el desenvolupament dels terrenys de Can Nolla, a la part baixa de la població. El conveni signat preveu l'arrendament de l'espai per un període de 50 anys a canvi de quatre milions d'euros, més IVA. El pagament al consistori es fa per fases. El primer pagament, de 920.000 euros, el consistori el va rebre en el moment de l'adjudicació. El segon, de 2.080.000 euros, el rebrà quan s'obri el centre comercial, i la resta, un milió d'euros, els anirà pagant Sorli Discau durant un període de vuit anys a raó de 125.000 euros anuals. El complex ocuparà un total de 3.415 m².

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia