Economia

Petits Grans Hotels continua creixent

S'han incorporat a la marca dos establiments i ja són 41 hotels

L'Hotel Llegendes de Girona Catedral –de Girona– i el Boutique Hotel Casa Granados –de Tossa de Mar– s'incorporen a Petits Grans Hotels de Catalunya i ja són 41 els establiments hotelers de menys de quinze habitacions que formen part de la marca. La cadena, sortida de Costa Brava Verd Hotels, va iniciar-se l'any 2009 amb l'objectiu d'esdevenir el referent dels petits establiments hotelers a Catalunya. Els establiments que formen part de la cadena s'estenen arreu del territori català, però tenen especial incidència a les comarques gironines, i sumen amb aquestes dues incorporacions 29 hotels adherits a les marques Costa Brava i Pirineus.

El Llegendes de Girona és un hotel amb encant, situat en una casa senyorial, al bell mig del centre històric de Girona. És un hotel “de llegenda amb la suite Eros i la suite Margarita Bonita, que revolucionen l'amor de les parelles per viure experiències úniques i inoblidables dins d'un ambient màgic amb elegància i personalitat pròpia”.

El Boutique Hotel Casa Granados és l'antiga casa de la família d'Enrique Granados. Hi destaca l'extens jardí amb piscina a la part posterior de l'hotel. El seu restaurant, Can Sophia, està situat a l'antic pati de la casa Granados.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia