Economia

Els descomptes del ‘Black friday' arriben a Girona

Una seixantena d'establiments s'afegeixen a la iniciativa de Girona Centre Comercial, que obrirà la campanya de Nadal

Una seixantena de comerços de la ciutat de Girona participaran aquest divendres en la primera edició del Black friday, una iniciativa de l'Associació Girona Centre Eix Comercial que, amb la promoció de grans descomptes als establiments, ha d'incentivar la compra al comerç de proximitat i donar el tret de sortida a la campanya de Nadal. Segons el president de l'Associació de Comerciants, Josep Maria Noguer, l'objectiu de l'esdeveniment és afavorir el consum, facilitant les primeres compres de Nadal a preus especials. “Si a la resta del món funciona, creiem que a Girona també pot ser un bon revulsiu comercial del petit establiment”, afirma Noguer, fent referència a la data assenyalada als EUA com un dia de compra per excel·lència a tots els estats.

El mateix divendres, l'associació també activarà les promocions i els premis per compra. Els clients dels establiments associats entraran en el sorteig de vals de descompte que podran bescanviar als comerços adherits, àpats al Vol Gatronòmic i tortells de Reis farcits de diners. A més, gràcies a un acord amb el Gran Circ de Nadal de Girona, tots els clients de Girona Centre obtindran 5 euros de descompte en l'entrada a l'espectacle, presentant la butlleta que trobaran al petit comerç de l'eix comercial.

Girona Centre continuarà la campanya amb un programa de dinamització dels carrers amb activitats, entre les quals destaca com a novetat la realització de tallers al Vol Gastronòmic dirigits a nens i nenes d'entre 5 i 14 anys. El cuiner Toni Vallory i el mestre pastisser Miquel Costabella seran els encarregats de conduir aquestes sessions gastronòmiques, que començaran el 6 de desembre a diferents indrets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia