Economia

Lloret podria tenir Wi-Fi públic el 2015

Ho va avançar el regidor de Turisme, Jordi Orobitg, en el segon fòrum Hibritur Selva, celebrat ahir

L'Ajuntament de Lloret vol implantar “de manera immediata” una xarxa Wi-Fi pública al municipi. Estaria lligada, però, a l'aprovació del pressupost per al 2015, que s'està negociant amb diferents grups, segons va avançar ahir el regidor de Turisme de Lloret de Mar, Jordi Orobitg, en el transcurs del segon Fòrum Hibritur Selva, celebrat al restaurant El Trull de Lloret. “La voluntat és disposar dels recursos per a la xarxa Wi-Fi pública i que sigui una realitat immediatament”, va explicar.

En la jornada, pensada per fomentar la col·laboració per a projectes turístics innovadors que uneixin les poblacions costaneres amb les d'interior de la comarca de la Selva, el president del gremi d'hotelers de Lloret de Mar, Enric Dotras, també va avançar, per la seva banda, que el mes de gener presentaran una plataforma digital que es podrà instal·lar als hotels pensada per substituir els tradicionals blocs amb els quals es venen actualment des dels hotels entrades a diferents esdeveniments i parcs. Des d'aquesta plataforma, els clients podran comprar entrades de qualsevol de les empreses que hi vulguin oferir els seus serveis, amb l'avantatge que l'empresari ja sabrà, en temps real, quines reserves s'han fet. “Hi pot haver tot el que l'emissor hi vulgui penjar”, va dir Dotras. Les empreses que vulguin adherir-s'hi haurien de pagar “petits costos de manteniment”, segons va dir Dotras. Tots els tràmits es podran fer des de la pantalla, i el recepcionista de l'hotel ho acabarà validant.

La xarxa Hibritur és una iniciativa del Consell Comarcal de la Selva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia