Economia

Sallés Hotel & Spa Cala del Pi, hotel de l'any 2015

La guia Gourmand reconeix per tercer any consecutiu un establiment de la Costa Brava

Catorze restaurants gironins tenen un lloc prioritari a la guia

Sallés Hotel & Spa Cala del Pi, situat a Platja d'Aro, ha estat reconegut com a hotel de l'any 2015 per la guia Gourmand, que premia, per tercer any consecutiu, un establiment de la Costa Brava.

Sallés Hotel & Spa Cala del Pi, que és membre de la cadena Sallés Hotels, ha estat premiat en la 24a edició de la guia Gourmand, promoguda pels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú. El lliurament dels guardons es va fer durant l'acte de presentació de la guia a Tarragona.

Inaugurat l'any 2006, l'hotel disposa de 41 habitacions i de 8 suites, i inclou el restaurant Rosa dels Vents. Forma part de l'associació Costa Brava Hotels de Luxe i ha estat considerat el millor hotel de Catalunya els anys 2013 i 2014 pel rànquing de reserves en línia de Trivago.

La guia Gourmand també reconeix catorze restaurants gironins: El Celler de Can Roca (Girona), Els Tinars (Llagostera), Miramar (Llançà), Sant Pere del Bosc (Lloret de Mar), La Cuina de Can Simó (Tossa de Mar), Compartir (Cadaqués), Freu (Lloret de Mar), Mas de Torrent (Torrent), Sa Marinada (Sant Feliu de Guíxols), Sa Punta (Pals), La Taverna del Mar (s'Agaró) Les Cols (Olot), Les Planoles (Santa Cristina d'Aro) i Santa Marta (Lloret).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia