Economia

800 blocaires de viatges es reuniran en un congrés a Lloret de Mar el 2015

L'Agència Catalana de Turisme, que organitza l'esdeveniment, calcula que tindrà un impacte mínim de 200 milions d'impressions a internet

Lloret de Mar serà la seu del congrés mundial de blocaires TBEX Costa Brava Catalunya, que se celebrarà del 30 d'abril al 2 de maig. L'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat coorganitza aquest congrés, que portarà a la destinació 800 blocaires de viatges, escriptors de mitjans virtuals i creadors de continguts d'arreu del món amb l'objectiu que contribueixin a posicionar les destinacions catalanes als mitjans digitals. L'Agència Catalana de Turisme calcula que el congrés tindrà un impacte mínim de 200 milions d'impressions a internet.

Implicació de tots

El congrés TBEX Costa Brava Catalunya és una acció de promoció organitzada per l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat, pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació i per Lloret Turisme. Compta, també, amb la col·laboració dels vuit consells comarcals gironins, Turisme de Barcelona, els patronats de turisme de Lleida, Tarragona i Barcelona, i el sector turístic privat, que oferiran als participants 20 programes complementaris d'activitats per donar-los a conèixer la destinació.

La presentació del congrés es va fer ahir a l'Ajuntament de Lloret de Mar. El propietari de l'empresa NMX Events, organitzadora del congrés, Rick Calvert, va anunciar que aquest any,com a novetat, el TBEX ha convidat a 50 escriptors de viatges de la Society of American Travel Writers. I va destacar que si el congrés torna a realitzar-se per segon cop a Catalunya és gràcies “a la implicació i compromís del sector públic i privat amb aquest esdeveniment”. A la presentació van assistir també l'alcalde de Lloret, Romà Codina, el regidor de Turisme de la població, Jordi Orobitg, el director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa i el vicepresident de la Diputació de Girona i del Patronat, Miquel Calm

LA DATA

30/4/15
És el dia
que començarà el congrés, que es farà al Palau de Congressos Olympics fins el 2 de maig

Creant continguts de llarg recorregut

Per donar una idea de l'impacte que pot tenir el congrés de blocaires en la promoció turística, el reconegut blocaire nord-americà, Gary Arndt, amb més de 1,1 milions de seguidors, ha destacat que “els bloguers a diferència dels mitjans tradicionals generen continguts no només per aquella setmana sinó de llarg recorregut” i ha explicat que ell encara comparteix continguts del seu primer viatge a Catalunya el 2011.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia