Economia

Terrassa, Santa Coloma i Girona ja han posat 81 multes a bancs

Els Ajuntaments de Terrassa, Santa Coloma de Gramenet i Girona han posat en el transcurs de l'any 81 multes a entitats financeres que tenien pisos buits. D'aquesta manera, són els primers municipis de Catalunya que prenen accions administratives contra els bancs. Així ho van donar a conèixer ahir aquests ajuntaments en una reunió que van mantenir a Terrassa onze municipis catalans amb membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH).

Terrassa, que va començar a aplicar aquesta mesura el 31 de desembre de l'any passat, ha posat 48 multes, de les quals n'ha cobrat tres, i quatre tenen un valor de 6.000 euros perquè son bancs reincidents. A més, l'administració terrassenca ha obert un miler d'expedients, dels quals dos-cents els va tancar perquè les entitats financeres van decidir llogar els pisos a través dels consistori o pels seus propis mitjans.

Per la seva banda, Santa Coloma de Gramenet ha tramitat 25 sancions, en té 26 més en procés i ha aconseguit que dotze pisos estiguin ocupats. Finalment, Girona ha posat vuit multes, totes a un mateix banc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia