Economia

Veritas obre la primera botiga a la demarcació

La cadena d'alimentació ecològica s'estrena a Blanes amb 340 m²

Veritas, la cadena d'alimentació ecològica, ha obert el primer establiment a la demarcació de Girona, concretament, a la població de Blanes, amb una superfície de venda de 340 m² i amb sis treballadors.

El nou Veritas per primer cop no està situat al centre del nucli urbà, sinó al polígon industrial Carretera de l'Estació, al carrer Ses Falques, 10. La imatge i la distribució del nou local responen al mateix model creat per l'estudi d'interiorisme i disseny industrial d'Antoni Arola, que es va iniciar amb el projecte de Poblenou el 2011 i que s'ha anat incorporant en totes les noves obertures i reformes dutes a terme. El disseny busca transmetre els beneficis de l'alimentació ecològica a través de gran quantitat d'informació de tots els seus productes, aliments i sistemes d'elaboració ecològica. Tot els mobles han estat creats amb materials nobles, en els quals es respecta el color natural de la fusta i del ferro, sense artificis.

La botiga té un espai i mobles per a la venda de productes a granel, i un sistema de cartells digitals per projectar les últimes novetats; un suport per apropar el client als productors, agricultors i ramaders, els productes dels quals poden trobar-se a l'establiment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia