Economia

Conveni per reduir el cost energètic empresarial a Tossa

L'Ajuntament de Tossa signarà un conveni amb l'empresa Gas Natural per a la construcció de les instal·lacions de gas natural en el nucli urbà de la població. La proposta sorgeix de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tossa (AEHT), que ha calculat que la utilització d'aquest tipus d'energia comportaria la reducció d'un 30% dels costos energètics en infraestructures empresarials, com hotels o restaurants, en comparació amb el cost de les actuals energies disponibles a Tossa. És per aquest motiu que l'equip de govern de TU i PSC, un cop reunit amb l'empresa, ha acordat un conveni per a la construcció de les instal·lacions de gas natural a Tossa. La intenció és construir una xarxa en paral·lel a l'actual que, en un any, arribaria a tota la població. El president de l'AEHT, Francesc Zuchitello, afirma que a causa de la situació econòmica general actual, han d'anar fent “moviments com a empresaris per reduir costos fixes i continuar mantenint el nivell de qualitat a les instal·lacions”, i hi afegeix que algunes de les peticions que han fet a Gas Natural són celeritat a l'hora de construir la nova xarxa de distribució i que els preus no augmentin en el futur. “Que hi hagi una certa estabilitat”, subratlla.

Amb el sector privat

Per la seva part, l'alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich, veu “molt positiva” la proposta de l'AEHT i assegura que donaran suport al sector privat “en tot allò que pugui beneficiar els veïns de Tossa”. I és que, amb aquesta acció, els veïns particulars també podran connectar-se a la xarxa de Gas Natural si econòmicament els surt més rendible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia