Economia

L'hotel Eugenia de Lloret, en venda per deutes amb l'Ajuntament

El Consell Comarcal de la Selva ha iniciat els tràmits de venda mitjançant la gestió i adjudicació directa de l'hotel Eugenia de Lloret de Mar, de quatre estrelles. La societat propietària de l'hotel, Renobad SL, té deutes amb l'Ajuntament de Lloret d'aproximadament 150.000 euros, motiu pel qual ha entrat en subhasta en dues ocasions, i en totes dues la subhasta ha quedat deserta. Per aquest motiu ara s'inicien els tràmits de venda mitjançant gestió i adjudicació directa, amb l'admissió d'ofertes que cobreixin el 50% del tipus de subhasta.

La finca està valorada en 5.858.700 euros, dels quals 3.685.754,02 corresponen a càrregues financeres. El tipus de subhasta és de 2.172.945,98 euros, segons es va publicar ahir al Butlletí Oficial de la Província de Girona (BOP). La data límit per presentar ofertes és el 15 de juliol, i l'oferta mínima és d'1.086.472,99 euros.

L'hotel Eugenia, que està tancat durant l'hivern i que està situat a l'avinguda de la Roca Grossa, consta de cinc plantes, amb un total de 97 habitacions. Durant els anys 2006 i 2007 es van renovar les seves instal·lacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia