Economia

Els API celebren la jornada immobiliària

Hi va haver ponències i es van reconèixer els col·legiats més antics

El Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària de Girona va celebrar ahir al vespre la Jornada Immobiliària 2015, durant la qual es va donar la benvinguda als nous col·legiats i es va fer un reconeixement als col·legiats amb 25 i 50 anys de professió.

El president del col·legi, Ramon Corominas, va obrir la jornada, en què hi va haver ponències de l'analista i consultor econòmic i immobiliari Gonzalo Bernardos i del director del diari Ara i professor de la UB, Carles Capdevila. Posteriorment hi va haver un reconeixement als 50 anys de col·legiació per a Joan Paulí Costa, de l'agència Eugesa, de Salt. que ja no té activitat. A més, es va fer un reconeixement als 25 anys de col·legiació per a Martí Bassó, Josep Carreras, Joan Company, Josep Fabra, Pilar Gimeno, Margarita Martí, Joan Nualart, Joaquim Ribas i Xavier Sala. També es va donar la benvinguda als nous col·legiats: Xavier Abad, Santiago Buscató, Joan Gual, Francesc Prats, Àngel Puget, Júlia Ramió, Francesc Sans i Amàlia Soler.

La jornada immobiliària del Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària va anar precedida per l'assemblea general d'aquest col·lectiu a les comarques gironines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia