Economia

Recurs contra la taxa d'escombraries de Lloret

El gremi d'hostaleria la considera injusta i la porta al jutjat

El Gremi d'Hostaleria de Lloret de Mar ha interposat un recurs contenciós administratiu contra l'Ajuntament de Lloret de Mar per l'ordenança que regula la taxa de recollida d'escombraries a particulars i establiments. La taxa va ser aprovada a finals de l'any passat, i en un dels seus canvis considera l'habitatge d'ús turístic com una activitat econòmica. Per tant, han de pagar més cara la recollida d'escombraries, increment que se situa en uns seixanta euros anuals.

El president del Gremi d'Hostaleria de Lloret de Mar, Enric Dotras, veu injust el canvi. “Els despatxos d'advocats, les consultes mèdiques i tots els domicilis fiscals d'autònoms també són activitats empresarials i no estan afectats per la taxa. Si és perquè generen més escombraries, s'hauria de demostrar, i no és veritat perquè s'ocupen molt menys temps, i tampoc no hi ajudarà que es donin d'alta els lloguers turístics que no estan legalitzats encara”, va considerar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia