Economia

Hotels de luxe més econòmics, el 10 i l'11 d'abril

Ofereixen estades a 107 euros pel 107 aniversari de la Costa Brava

Costa Brava Hotels de Luxe, l'associació que aplega els principals establiments hotelers de quatre i cinc estrelles del litoral gironí, ofereix estades als seus allotjaments a 107 euros, el cap de setmana del 10 i 11 d'abril amb motiu del 107 aniversari de la Costa Brava. Aquesta és la tercera edició que l'Associació ofereix estades més econòmiques als seus establiments. Els dos primers anys es va fer a la tardor i enguany s'ha avançat a la primavera. Les estades es poden reservar a partir de demà divendres a les 12 del migdia fins diumenge a les 9 del vespre a través del web www.costabravahotelsdeluxe.com i es podrà escollir entre un hotel de cinc estrelles gran luxe, set de cinc estrelles i nou de quatre estrelles (aquests últims incloent un servei complementari), situats en onze poblacions diferents de les comarques de l'Alt Empordà, el Baix Empordà i la Selva.

A part del canvi de dates, la principal novetat d'aquesta tercera edició és que els ingressos de l'acció promocional aniran a favor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)-Catalunya el Càncer de Girona, per contribuir econòmicament en investigacions i projectes contra el càncer. També per tercera vegada, enguany es podrà seguir l'aniversari a través de les xarxes socials, amb les etiquetes #CostaBravaDeLuxe107 i #CostaBrabaHotelsdeLuxe.

Mitjana d'ocupació del 60,6%

L'associació Costa Brava Hotels de Luxe que es va crear el 2012té la prioritat de promocionar la destinació amb diverses iniciatives i amb l'objectiu compartit d'agrupar una oferta hotelera de més qualitat i de generar sinergies amb altres sectors com ara la gastronomia, el golf o la cultura entorn la Costa Brava. L'associació va cloure el 205 amb una mitjana d'ocupació del 60,6%, xifra que suposa un increment d'un 1,7% respecte l'any anterior, dgut principalment a la millora de l'ocupació durant el smesos de primavera i tardor. el turista català va representar el 24,7% de la demanda total, seguit del francès (23,7%) i el de la resta de l'Estat espanyol amb un 15,5%.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia