Economia

Nous bungalous al càmping Cala Llevadó

Estan construïts amb fusta natural i aïllats amb llana d'ovella de Girona

El càmping Cala Llevadó, de Tossa de Mar, estrena enguany dos bungalous fets al cent per cent amb fusta natural i aïllats amb llana premsada d'ovella de Girona. S'anomenen Cabanes del Mar Glamping Sheeps, i es tracta de bungalous d'estil Glamping i tipus Bungy, ideals per allotjar-hi parelles i situats estratègicament sota pins i envoltants d'alzines, a tocar del mar. Aquests nous bungalous tenen forma de tenda i només disposen d'una porta, una finestra i un llit doble. No tenen cuina ni lavabo perquè “el càmping ha optat per dur a terme el concepte glamping, que combina glamur i càmping, apostant per un disseny modern i minimalista, amb molt de caliu i màxima integració a la natura”.

Una altra novetat del càmping és la remodelació dels primers allotjaments, els bungalous estàndard, per a quatre persones sense bany, que ara tenen nova distribució i decoració, que aporten frescor, més espai i atracció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia