Economia

JOSEP ANTONI BERMÚDEZ

CANDIDAT DE VIDRERES PER TOTHOM

“L'Ajuntament ha de crear llocs de treball”

Vol que l'aigua i les escombraries siguin de gestió pública

Diu que les obres s'han de fer amb aturats de Vidreres

És fill de Vidreres i té una llarga trajectòria en la vida política i sindical. Treballa a l'Ajuntament
QUIM PUIG

Amb la voluntat de canviar les formes de fer política, Vidreres per Tothom ha escollit Bermúdez per encapçalar la llista, amb la gent d'Iniciativa per Catalunya Verds. Creu que a Vidreres es poden fer les coses d'una altra manera, apropant l'administració a la ciutadania i recuperant la confiança que s'ha perdut en aquests anys.

Què l'ha empès a presentar-se a les eleccions?
Les retallades en els drets dels ciutadans. A Vidreres es poden fer les coses d'una altra manera, apropant l'administració a la ciutadania, i recuperar des de Vidreres per Tothom la confiança que s'ha perdut aquests anys. Nosaltres no volem fer de polítics sinó que volem entrar a l'Ajuntament per gestionar perquè veiem que moltes vegades l'administració pública està parada per les idees polítiques i interessos dels partits.
Quins projectes presenten?
En el poble ha quedat bastant endarrerit i vell tot el que són serveis: xarxa d'aigua, xarxa elèctrica, asfaltatge i voreres i el cablejat del barri de les Serres, entre moltes altres coses. Creiem que ha arribat el moment de començar a invertir en el que no es veu. I fer totes aquestes obres des de l'Ajuntament per poder contractar els veïns del poble que estiguin a l'atur, perquè l'Ajuntament ha de ser la primera empresa del poble a donar serveis i crear llocs de treball.
Tot això es farà a través d'una borsa de treball?
Evidentment, on els veïns a l'atur es puguin inscriure amb les tasques que poden realitzar. Si l'Ajuntament fa les obres sense haver de contractar una empresa de fora, hi haurà un estalvi econòmic i abaixarem el dèficit, i amb aquests diners es podrien fer altres coses, a més de rebaixar l'atur. També volem fer una nova xarxa d'autobusos que uneixi les urbanitzacions amb el centre de la població i amb l'estació de Renfe de Sils, i crear una policia local tan bon punt es pugui per nombre d'habitants, perquè actualment a Vidreres hi ha molts robatoris. I tan bon punt sortim de la crisi econòmica, la nostra il·lusió seria construir una piscina municipal.
I del tema de la gestió de l'aigua, què n'opina?
Som partidaris de recuperar la gestió de l'aigua perquè s'ho emporta tot l'empresa privada i en canvi no està oferint bon servei. També volem recuperar la gestió de les escombraries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia