Economia

Biodrissa ven els seus sucs a la seu de la Generalitat

Un 15% dels treballadors de la seu de la Generalitat a Girona van adquirir sucs Biodrissa durant la setmana passada. Coincidint amb el Dia Mundial de l'Activitat Física, la fundació Drissa i i la gerència de l'edifici van acordar posar un punt de venda a l'espai per difondre la seva nova carta de sucs de fruites i verdures amb l'etiqueta saludable, que fins ara només es podien trobar a la botiga que la fundació té al mercat del Lleó. Entre els sucs més demanats destaquen el diürètic de kiwi i taronja; l'antiestrès de pastanaga, api, julivert i cogombre; el purificador d'espinac, pastanaga i pera, i el rejovenidor de pera, remolatxa, enciam, llimona i gingebre.

Biodrissa és la marca de productes d'horta ecològica de la fundació Drissa, especialitzada en la inserció laboral de les persones amb malaltia mental. Ara mateix, aquesta marca dóna feina a deu persones i exporta bona part del seu producte al sud de l'Estat francès. Així, doncs, s'ha convertit en un dels grans productors ecològics de les comarques gironines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia