Economia

AJ Ruz critica la nova vaga dels treballadors

L'empresa AJ Ruz, dedicada als serveis de recollida d'escombraries, ha emès un comunicat en què critica la nova vaga engegada dissabte per part dels treballadors i sosté que “l'única voluntat que té” la vaga és la de tancar l'empresa. L'empresa hi fa un relat de les darreres negociacions i hi recorda que el 31 de març hi va haver una negociació a la Generalitat amb CCOO i el delegat de personal, segons la qual es va acordar desconvocar aquella primera vaga, el pagament dels salaris i la represa de les negociacions. “Per part de l'empresa mai s'han trencat les negociacions. Malgrat tot, i actuant amb una total manca de bona fe contractual, decideixen fer vaga [...], fet que implica que l'empresa no té interlocutor vàlid i que qualsevol acord amb els representants dels treballadors és paper mullat”, es diu en el comunicat, en què s'afegeix que CCOO i el delegat de personal acusen l'empresa de “vulneracions genèriques” i que “malgrat tot” i “dins la seva voluntat de servei i amb la col·laboració del personal no vaguista”, s'afirma que s'intentarà que la vaga “causi com menys perjudicis millor a la població”.

Dissabte, part de la plantilla d'AJ Ruz va tornar a la vaga per demanar que s'aturin les pressions i coaccions vers els treballadors i un acord de taules salarials, com mantenir el sou anterior o comprometre's a pagar-lo en un temps concret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia