Economia

Els establiments gironins centenaris, premiats

Dotze establiments centenaris de les comarques gironines van ser premiats dimecres al vespre per la Generalitat durant el transcurs dels premis nacionals a la iniciativa comercial i als establiments comercials centenaris. En un acte al Palau de la Generalitat presidit per Artur Mas, van rebre el reconeixement Casa Daniel, de Santa Pau; Dolceria Batlle, de Torroella de Montgrí; Forn Cortada, d'Agullana; Òptica Solà Successors SL, de Girona; pastisseria Fàbrega, de Figueres; pastisseria Orench, de Blanes; Salvat Pastissers, de Sant Joan de les Abadesses; taller Morer, de Camprodon; Drogueria Forga, de Palafrugell; Fajol Roba per a Home, de Figueres; Mauné Sabater, de Figueres, i Pastisseria Ponsa, de Breda.

També Girona Centre Eix Comercial, l'associació de botiguers de més dimensió de Girona, va rebre el reconeixement a la millor iniciativa col·lectiva territorial per l'acció Compra i somia, la botiga al carrer conjunta de tot l'eix comercial de Girona, una iniciativa que es va posar en marxa el 2013 per potenciar el comerç urbà de tota la zona i que es va presentar com la botiga al carrer més gran de la ciutat, amb una imatge pròpia que li atorgués identitat. El president de l'agrupació de comerciants, Josep Maria Noguer, va rebre el premi i es va mostrar molt satisfet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia