Economia

El jutge ordena el bloqueig de tots els comptes de Rato

El magistrat de l'Audiència Nacional requereix també informació històrica sobre els moviments de comptes corrents, dipòsits, fons i préstecs, així com de societats de l'exvicepresident espanyol

El jutge de l'Audiència Nacional encarregat d'investigar Rodrigo Rato per suposat frau i blanqueig de capitals ha ordenat a totes les entitats financeres que bloquegin els comptes corrents, dipòsits, fons i préstecs en què Rodrigo Rato sigui el titular, així com de societats relacionades amb l'exvicepresident espanyol.

Segons han informat fonts de la investigació, el magistrat ha requerit a més informació històrica sobre els moviments de tots aquests comptes.

La decisió arriba el mateix en què ha acabat l'escorcoll del despatx que l'exprevicepresident del govern espanyol i exdirector de l'FMI té al barri de Salamanca de Madrid i l'endemà que la justícia ordenés inspeccionar el domicili de Rato per buscar proves, després d'admetre la denuncia de la Fiscalia de Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia