Economia

Més de 600 blocaires, de congrés a Lloret

Els blocaires de viatges generaran més de 400 milions d'impressions digitals

Més de 600 blocaires de viatges procedents de 39 estats es reuneixen a partir d'avui i durant el cap de setmana a Lloret de Mar per participar en el congrés mundial TBEX Costa Brava Catalunya, que per segona vegada se celebra a la demarcació. L'organització preveu que durant aquesta estada, que s'allargarà una setmana més, es generin més de 400 milions d'impressions en mitjans digitals.

En l'acte de presentació del TBEX, ahir a Girona, hi va assistir Ramon Ramos, director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Xavier Espasa, director de l'Agència Catalana de Turisme; Jordi Orobitg, regidor de Turisme de l'Ajuntament de Lloret de Mar, i Rick Calvert, conseller delegat de New Media Expo i TBEX. “Es tracta de l'acció més important que es durà a terme aquest any per la seva projecció internacional en l'àmbit de la comunicació”, va dir Ramos, afirmació que també va ser secundada per Espasa.

Durant tres dies, els blocaires, escriptors i creadors de continguts a les xarxes socials de l'àmbit dels viatges participaran en el programa de conferències i d'activitats complementàries que tenen per objectiu donar-los a conèixer la destinació.

Des de l'organització, es va destacar la col·laboració del sector privat, que ha ofert més de 3.300 places d'allotjament sense cost pels que s'hi estiguin més dies.

Programes de descoberta del territori català

Un total de 722 empreses privades del sector turístic català, diferents patronats de turisme catalans i diputacions, així com consells comarcals i municipis gironins donen suport a l'acció promocional. Així, a banda del congrés i de les excursions d'una jornada del dia anterior i posterior, del 4 al 10 de maig s'han organitzat 22 programes de descoberta del territori, dirigits a 176 blocaires, que visitaran diverses destinacions catalanes. Així, per exemple, podran navegar per aigües de l'Empordà, fer senderisme pel congost de Mont-rebei, visitar els museus més importants de Barcelona i conèixer el patrimoni romà de Tarragona, entre altres activitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia