Economia

El joier Roberto Coin ha creat una flor de diamants i safir

Va ser ahir a Girona convidat per Pere Quera Joiers per presentar la nova col·lecció primavera-estiu

El joier italià Roberto Coin va ser ahir a Girona convidat pel joier gironí Pere Quera per presentar una flor única de diamants i safirs que ha creat amb motiu del Girona, Temps de Flors. Es tracta d'una flor feta d'or blanc amb centenars de diamants incrustats i deu safirs grocs a la part central. Un fermall exclusiu de 131 grams de pes i més de 38 quirats en diamants i safirs.

L'acte de presentació es va fer al Teatre Municipal de Girona, amb la presència d'unes dues-centes persones i de premsa especialitzada.

Roberto Coin és un dels joiers més influents i reconeguts del món i té una forta vinculació amb Pere Quera Joiers, i en especial amb Mariona Quera, a qui va conèixer quan estava estudiant gemmologia a Vicenza, la ciutat on Coin té la seu de la marca. Des d'aleshores s'ha creat una forta amistat, “fet que ha propiciat que Coin volgués presentar la col·lecció primavera-estiu a Girona” i que, a més, “hagi volgut fer un homenatge a aquesta ciutat”. Sabedor de l'existència del Girona, Temps de Flors i meravellat per aquest món, Roberto Coin ha volgut fer coincidir la presentació amb la mostra, i va decidir dissenyar un fermall especial “per al meu amic”.

Pere Quera Joiers va ser el primer punt de venda a l'Estat espanyol de les peces del joier italià i per aquest motiu Quera fa d'ambaixador de la col·lecció per “implementar les joies Roberto Coin a tot l'Estat espanyol”.

Roberto Coin té més de 1.000 botigues en 62 països diferents. Els principals mercats de referència són Amèrica del Nord i Amèrica Central, Rússia i els Emirats Àrabs Units.

LA FRASE

Quan el meu amic Pere Quera em va parlar del Girona, Temps de Flors, vaig decidir fer el fermall
Roberto Coin
MEMBRE DE LA JUNTA DE DIRECTORS DEL CONSELL MUNDIAL DE DIAMANTS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia