Economia

Abertis guanya 133 milions el primer trimestre, un 7% més que l'any passat

La recuperació del tràfic a les autopistes de l'estat espanyol, amb el major increment des de l'any 2007, impulsa a l'alça els resultats de la companyia

Abertis ha guanyat 133 milions d'euros el primer trimestre, un 7% més que el mateix període de l'any passat i per sobre de les previsions d'aquesta gestora d'infraestructures catalana, segons ha informat la companyia. El tràfic a les autopistes de l'estat espanyol, tant pel que fa a vehicles pesats com turismes, ha crescut en el període un 6%, el major increment registrat des de l'any 2007, cosa que ha impulsat la millora del resultat. Aquest és el quart trimestre consecutiu que l'evolució del tràfic és positiva després de set anys seguits de caigudes. El resultat del tercer trimestre confirma la internacionalització de la companyia que rep el 65% dels seus ingressos de l'activitat internacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia