Economia

Tercera jornada de vaga a Correus per reclamar el conveni

Nova jornada de vaga i mobilitzacions ahir a Correus –la tercera aquest mes de maig– per demanar que es desencalli la negociació del conveni col·lectiu i per protestar contra la retallada de llocs de treball. A Girona la vaga –que era convocada pels sindicats CCOO, UGT, CSI-F i Sindicato Libre– va tenir un seguiment del 40%, segons representants de Comissions Obreres, i va obligar a tancar les seus de poblacions com ara Lloret, Blanes, Palamós i Ripoll. A la tarda, una cinquantena de treballadors es van manifestar des de la seu central de Correus a Girona fins a la Subdelegació del Govern, a la Gran Via.

Mario Castillo, secretari general de CCOO de Correus a Girona, assegura que “això no ha fet més que començar” i que seguiran amb la lluita i les mobilitzacions fins que se signi el conveni –“les negociacions estan aturades des del novembre”, denuncia–. A més, Castillo té clar: “En temps de crisi ens vam ajustar el cinturó i ens vam sacrificar, ara demanem que se'ns reconegui aquest esforç.” També denuncia que, durant els últims quatre anys, s'han perdut 300 llocs de treball a Girona i 11.000 a tot l'Estat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia