Economia

CaixaBank augmenta fins a l'abril un 45% el finançament a empreses

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a empreses gironines per valor de 84,1 milions d'euros durant els quatre primers mesos de l'any, una xifra que representa un increment del 45% respecte del mateix període de l'any passat. Pel que fa a Catalunya, CaixaBank ha fet operacions per valor de 625 milions d'euros.

A més d'aquests préstecs, l'entitat bancària ofereix a les empreses diverses línies de finançament per garantir tant les seves necessitats de circulant com les inversions a llarg termini. Entre el gener i l'abril, ha incrementat en 6,2 milions d'euros (+8%) el saldo de crèdit comercial per finançar l'activitat ordinària de les empreses gironines. El finançament d'inversions de les empreses de Girona –com ara la compra de naus o de maquinària– ha estat de 46,9 milions d'euros en el mateix període. Aquestes xifres confirmen, segons la directora del centre d'empreses de CaixaBank Girona, Lina Gummà, la reactivació de l'economia.

CaixaBank va crear el 2008 un servei especialitzat des del qual dóna resposta a les necessitats de les empreses. L'entitat financera posa a la seva disposició un equip de gestors d'empreses que treballa a tot l'Estat a través d'una xarxa de més de 5.700 oficines i 85 centres d'empreses, un dels quals és a Girona. El centre d'empreses de Girona està format per un equip de 27 especialistes i disposa a més de diversos gestors especialitzats que atenen les empreses que facturen fins a 9 milions d'euros des de les oficines d'Olot, Santa Coloma de Farners, Salt, Banyoles, Torroella de Montgrí, Palamós, Lloret de Mar, Roses i Cassà de la Selva. El Centre d'Empreses de Girona i la xarxa d'oficines donen servei a més de 13.000 empreses de les comarques gironines.

CaixaBank ha iniciat un nou model de relació amb els clients, comerços, autònoms, professionals i microempreses, amb l'objectiu d'estar més aprop del seu dia a dia. El nou programa CaixaNegocis planteja un nou model de relació, basat en la proximitat i la innovació, pel qual 2.600 gestors de l'entitat d'arreu de l'Estat es desplacen fins al negoci dels clients.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia