Economia

Brava Beer vol apostar per la cervesa de gran volum

Fa uns mesos va obrir un sistema de finançament per captar 270.000 euros a canvi d'un 20% de la companyia

L'objectiu és ser una beguda de referència a la demarcació i vendre a tot l'Estat

L'empresa gironina Brava Beer, que es dedica a l'elaboració de cervesa artesanal i local, vol passar a dedicar-se a la cervesa de gran volum i de “referència a la demarcació de Girona” per arribar a vendre a tot Catalunya i l'Estat espanyol. És per això que des de fa uns mesos ha engegat un sistema de finançament per captar 270.000 euros i ho ha fet llançant dos tipus de tiquets per vendre un 20% de l'empresa: una inversió a partir de 30.000 euros i una altra des de 100 euros, a través de la plataforma britànica de micromecenatge Crowdcube. “Amb el capital privat aconseguit i la línia de finançament públic que estem tramitant, podem tirar endavant el projecte”, assegura Sergi Carmona, membre fundador de l'empresa.

Francesc Aliart, Paco Sánchez i Sergi Carmona van començar el projecte a Sant Feliu de Guíxols elaborant cervesa artesanal per a familiars i amics. Ara fa tres anys van crear una empresa emergent que va néixer amb 3.000 euros per produir i vendre cervesa d'autor. Actualment Brava Beer es comercialitza a quaranta punts de venda entre bars, restaurants i botigues especialitzades del Baix Empordà i el Vallès Occidental. S'han venut més de 15.000 unitats en ampolles i més de 250 unitats en barrils de 30 litres i han tingut una facturació neta de 77.000 euros els primers 18 mesos de vida de l'empresa i marca. Ara han decidit fer un pas més: “Hem trobat un nínxol de mercat que ens permet crear la nostra proposta: ser una cervesa de gran volum, amb una combinació del millor del mètode artesanal i del millor del mètode industrial obtenint un producte final de més qualitat que el de les cerveses industrials convencionals i a un preu molt competitiu.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia