Jarabe de Palo revisa dotze anys de trajectòria en el seu primer llibre disc

Després de dotze anys d'existència, sis discos editats i un bon munt de quilòmetres recorreguts en diverses gires, Jarabe de Palo ha decidit obrir una altra etapa amb l'edició d'Orquesta reciclando, un llançament que inclou un CD amb noves versions de setze èxits del grup, així com un llibret amb records de Pau Donés –ànima del grup– entorn d'aquest repertori, a més d'articles de Quimi Portet, Andreu Buenafuente, Estopa, Jorge Drexler i altres personatges. El disc, a més, trenca la relació de la banda amb companyies discogràfiques multinacionals i s'edita per via del recentment creat El Tronco Records, «un taller on es confecciona, de manera artesanal, tot el que té a veure amb Jarabe de Palo». «L'enrenou en el qual actualment es troba immers el negoci discogràfic possibilita que grups de les dimensions de Jarabe de Palo puguin emprendre camins alternatius», explica Donés en el llibre disc.

L'àlbum, gravat als estudis Musiclan d'Avinyonet de Puigventós, inclou una cançó inèdita –Mucho más, mucho mejor– i es presentarà aquests pròxims mesos en un nou tram del Reciclando tour, amb Buenafuente de «videopresentador».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.