La trobada Cant al Ras de Massalfassar homenatjarà Pep Bas

El músic de Xàbia, un dels fundadors de la Romàntica del Saladar, va participar en la creació de l'associació organitzadora de la trobada

La XIV edició de la trobada de cant rural, Cant al Ras, de Massalfassar, que se celebrarà el proper dissabte, 15 de maig, retrà homenatge a la figura del músic de Xàbia Pep Bas, recentment desaparegut. Bas, el rostre més conegut de La Romàntica del Saladar on, a més de cantar i tocar el clarinet i el saxofon, exercia de presentador, havia participat en la creació de l'Associació Cultural Tramús, Tradició i Música, que, juntament amb la Colla de Dimonis de Massalfassar, és l'organitzadora de la trobada.

Una trobada que, com és tradicional, s'iniciarà amb un sopar popular on espectadors i cantadors compartiran taula tot calfant motors per a quan comence la cantada. Després, seguint un ordre que s'anirà improvisant sobre la marxa, i al qual s'aniran afegint cantadors fins al final, començaran les actuacions, sempre breus —un màxim de tres cançons per intervenció— per a acabar, ja ben entrada la matinada, amb un sarau a peu de carrer.

De moment, ja han confirmat la participació, entre altres, Eva Dénia, Pep Espinós, Dani Miquel, Ricardo Menargues i la Rondalla de Natzaret, Apa, Teresa Segarra, Pep Botifarra, La Romàntica del Saladar, Urbàlia Rurana, Pas de Quatre, el Grup de Dansa l'Alcúdia, Arrop i Talladetes, Xirimitabs, la Murga de l'Infern , l'Escola de Dolçaina de Massalfassar i la Colla de Dimoniets i Dimonietes de Massalfassar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.