cultura

Bromera edita el darrer títol de l'escriptor holandés Cees Nooteboom

Ha estat publicat per l'editorial d'Alzira l'últim títol de l'escriptor holandés. Una publicació incorporada al catàleg de la col·lecció l'Eclèctica.

Es tracta d'una guia atípica, un llibre de viatges tan intel·ligent com poc comú, en que l'autor proposa un peculiar recorregut per arribar fins a Compostel·la.

La celebració del Xacobeo 2010 actualitza aquesta obra, que esdevé un dels llibres més especials per a l'autor, fruit de 15 anys de recorregut per la geografia peninsular.

Amb motiu d ela publicació de Desviació a Santiago, l'editorial Bromera acompanya aquesta edició amb una promoció especial que consisteix en el sorteig de dues nits al Parador de Santiago, considerat l'hotel més antic del món i també un dels més luxosos i bells.

Cees Nooteboom (l'Haia 1933) és considerat un dels autors vius més importants d'Europa. Poeta, novel·lista, periodista, narrador de viatges i traductor de teatre i de poesia, la seua obra es caracteritza per una passió pel món visual i per la llengua, l'estil i la forma. Ha sigut distingit amb guardons com ara el Bordewijz, l'Aristeion, el Pegasus, la Medalla de Oro del Círculo de Bellas Artes de Madrid o el Premi de les Lletres Neerlandeses. Amb més de 50 títols publicats, el seu nom sona amb insistència com a fer candidat al Premi Nobel de Literatura en els últims anys.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia