cultura

badalona

Can Solei tornarà a tenir el mural de Xesco Boix

La comissió del memorial vol finançar-lo per subscripció popular

La comissió del memorial Xesco Boix Badalona ha començat una campanya de subscripció popular per restituir el mural dedicat al músic que hi havia a l'era del parc de Can Solei, que es va perdre quan un aiguat va trencar el mur que el sostenia. El mural, que s'ha encarregat a la ceramista Maria Teresa Capeta, consta de deu rajoles manuals de ceràmica de diferents formats. Per finançar-lo, s'ha dividit la superfície en 300 fragments i cadascun representa una aportació de 10 euros, que es pot fer directament a la llibreria Saltamartí o bé a través del número de compte de Catalunya Caixa 2013-0748-29-0200681695, fent constar el nom de la persona que es vol que figuri com a donant. Gerard Remendo, un dels responsables de la llibreria, explica que s'han recollit cap a 200 aportacions i assegura que tot el procés “és una manera de recordar el Xesco, perquè cadascú té una vivència personal per explicar”.

La inauguració del mural es farà el pròxim 8 de maig en el marc de la Festa del Badiu. Aquell dia es donaran a conèixer els noms de les persones i entitats que han fet aportacions al projecte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.