cultura

TARRAGONA

Presenten el llibre guanyador del Tinet

Cossetània Edicions ha publicat "Matí i altres contes" de Laia Alsina i altres autors

La Llibreria de la Rambla de Tarragona va ser el marc ahir a la tarda de la presentació del llibre Matí i altres contes, de Laia Alsina i altres autors, que va anar a càrrec de l'escriptor Òscar Palazón.

Guardonat amb el 14è Premi de Narrativa Curta per Internet Tinet, el volum, que publica Cossetània Edicions dins la col·lecció Narrativa (amb el número 75), recull el conte que va rebre la màxima distinció als premis literaris Ciutat de Tarragona de l'any passat (Matí) i una selecció dels millors relats que s'hi van presentar, en total una quinzena de contes de temàtica i registres diversos.

El conte guanyador

Matí és, segons la mateixa autora, Laia Alsina (Argentona, 1988), un conte molt intimista amb una mirada molt lírica sobre un enamorament molt intens. La narració es presenta en primera persona i canalitzada des de l'òptica del que sent un mateix, en relació a les sensacions i contradiccions que provoca l'estat d'enamorament. L'autora del conte troba paral·lelismes entre els sentiments i uns recursos pictòrics que l'ajuden a plasmar millor aquests sentiments. El que hi vol representar és un amor molt xuclador que passa per una pàtina de pintura, colors i imatges que són al seu imaginari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.