cultura

Els arxivers es ‘reinventen'a Lloret de Mar

Sota el títol Arxivers, ens reiventem?, l'Associació d'Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya (AAC), entitat que aplega la pràctica totalitat dels professionals que es dediquen a la gestió documental i als arxius en territori català, s'han reunit aquests dies a Lloret de Mar en la que ja és la tretzena edició del Congrés d'Arxivística de Catalunya.

Durant els tres dies que dura el congrés, que finalitza avui, hi hauran participat tota una sèrie de ponents, no tots vinculats directament en aquesta professió. Entre d'altres, destaquen el filòsof Xavier Antich; l'expert en internet, xarxes socials i comunicació web, Jordi Graells; l'escriptor Antoni Puigverd; l'historiador Joan B. Culla; Josep Matas, advocat; Josep Conejo, coordinador del grup de competències professionals, i els participants de la taula rodona sobre arxivers i empresa privada Mario Alguacil, Rosa Lloveras i Arnau Guardiola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.