cultura

L'EMA es mostra

Martí Artalejo, Jordi Armengol, Manel Bayo, Pep Camps, Provi Casals, Quim Corominas, Montserrat Costa, Dani Garcia, Vicenç Huedo, Fred Lebail, Evdokim Perevalsky, Tomàs Pons, Ernest Rossell i Sebi Subirós són els professors de l'Escola Municipal d'Art (EMA) que mostren obra en l'exposició Producció pròpia, que es va inaugurar la setmana passada al Centre Cultural la Mercè i que es podrà visitar fins el 16 de juliol. L'exdirector de La Mercè, Xavier Mingo, és qui presenta la mostra en el catàleg. Mingo hi explica que l'exposició és la primera dels professors de l'EMA en 221 anys d'existència. La Mercè organitza l'exposició “amb la voluntat de ser una mostra de la creació artística dels seus professors, fruit de la manera d'entendre l'ensenyament i la producció creativa de cadascun d'ells.”

La varietat de tècniques, estils i llenguatges és una de les característiques d'aquesta exposició, que inclou instal·lacions, pintura, vídeo, gravat, fotografia i escultura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.