Cultura

Gent

Pataky confessa el seu punt Didi

Adaptar-se a Hollywood no és fàcil. Així ho confessa Elsa Pataky a l'Elle en un reportatge que recrea en imatges la vida d'una aspirant a actriu: fent de cambrera (amb un disseny de cos discret i minifaldilla) o passant un càsting amb un provocador bodi negre. L'actriu diu que les audicions “són un malson”, amb molta pressió: “Solen ser en els grans estudis [...] i no pots deixar de pensar que allà s'està rodant una gran producció, la qual cosa fa que et posis encara més nerviosa.”

Pataky reconeix que va aterrar a Los Angeles amb dues maletes, el seu gos i la intenció d'estudiar anglès. Volia triomfar, com el seu personatge a Didi Hollywood, i com ella tampoc no coneixia ningú. Diu que es va adonar de seguida que als EUA “tot eren regles” i la situació se li va fer molt difícil d'acceptar: “Em passava el dia rebent esbroncades!” Un cop allà, “has de tenir clar fins on vols arribar per aconseguir les coses”, afirma, i assegura que ella mai no renunciarà a l'amor i la família per fer el cim. Ara per ara el marit que ha triat (va fer una boda de sorpresa al desembre amb Chris Hemsworth, protagonista de Thor) sembla que pot ajudar-la més en la seva carrera que aturar-la. “Ens hem proposat no estar més de dues setmanes sense veure'ns”, ha dit en la seva recent visita a Madrid per entregar 400.000 euros a la fundació Fero i a la de Sandra Ibarra per investigar sobre el càncer de mama. És el que s'ha recaptat amb la venda de l'edició limitada d'unes planxes de cabell que es comercialitzen dins d'una bossa fúcsia que es pot dur com a clutch.

La firma, que té a Kate Perry com a ambaixadora mundial, sempre presenta els seus dissenys de planxes modeladores en bosses chic. Les últimes acaben d'arribar a les perruqueries més sibarites (a Barcelona les hem vist al New Look que freqüenta la baronessa Thyssen) en tres dissenys: hippies, negres de nit i amb tocs punkys. De factura britànica, les fan servir per pentinar-se des de Sarah Jessica Parker fins a la mateixa Shakira, passant per Beyoncé i Naomi Campbell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.