cultura

Folk 3.0, avui a Olot

Músics d'Olot, d'Osca i de la localitat occitana de Tornafuèlha (Alta Garona) formen Biella Nuei i la Fraternité, un grup que es va crear per gravar un disc de música tradicional de Catalunya, Aragó i Occitània, dins el projecte Ciutats 3.0. Avui, Biella Nuei i la Fraternité presentarà el disc en un concert que tindrà lloc al Pati de l'Hospici d'Olot (22.30 h, gratuït), dins la programació de La Cua del Drac que organitza l'Institut de Cultura d'Olot. A més, el disc està inclòs en el catàleg de l'exposició Els miralls de la memòria, que es pot veure fins diumenge vinent a la sala oberta del Museu Comarcal. És una mostra sobre la història comuna de les tres regions, plasmada en diferents suports artístics. El concert s'ha programat també com a cloenda de l'exposició, que avui restarà oberta excepcionalment fins a 2/4 d'11 de la nit, just abans de l'inici del concert.

Vint-i-cinc músics

En el disc de Biella Nuei i la Fraternité hi han participat, sota la direcció musical de Luis Miguel Bajén, un total de 25 músics, 12 dels quals actuaran al concert d'avui a Olot, entre els quals hi ha els catalans Francesc Tomàs (Panxito), Laura Plasència, Marta Rius, Guillem Balaz i Jordi Comas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a