cultura

tossa de mar

El concurs de pintura bat rècords

La 55a edició del Concurs Internacional de Pintura Ràpida de Tossa va batre tots els rècords de participació, amb 205 artistes, dels quals 68 eren nens de quatre a dotze anys. El concurs va repartir 6.700 euros de premi en metàl·lic a més d'estades en diversos hotels i lots de productes. El premi especial Ajuntament de Tossa va ser per a Josep Plaja (2.000 euros). El premi Diputació de Girona, per a Antonio Darias (2.000 euros), el premi especial Departament de Cultura se'l va endur Francesc Hernández (1.500 euros) i els premis Hotel Diana i Nàutica Tossa, de 600 euros, van ser per a Julio Garcia i Maria Àngels Hervas. La resta de premiats van ser Germà Xerta, Josep Maria de Castellar, Ramon Pujolà, Tito Figueras, Eva Masllorens, Cristòfol Almirall, Maria Laura Panzeri, Javier Solans, Sergi Vila, Anna Masllorens i Anna Castelló.

L'exposició amb les obres dels artistes estarà oberta fins al 24 de setembre, de dimarts a diumenge de cinc de la tarda a nou del vespre a la Nau. El Concurs Internacional de Pintura Ràpida de Tossa va néixer i es manté amb l'objectiu d'ajudar a la promoció de la pintura. L'Ajuntament de Tossa destaca el suport que ha tingut de molts patrocinadors per organitzar el concurs.

redacció

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.