cultura

Javier Cercas, premiat a la Catalunya del Nord

L'escriptor gironí Javier Cercas rebrà el premi Jean Morer 2011 de Les Vendanges Littéraires (veremes literàries) de la localitat rossellonesa de Ribesaltes, que portarà a terme aquestes jornades de maridatge entre el vi i la literatura els dies 1 i 2 d'octubre. Cercas rebrà el premi per la traducció francesa d'Anatomía de un instante, el seu llibre sobre l'intent de cop d'estat del 23 de febrer del 1981, publicat a l'Estat francès ara fa un any per l'editorial Actes Sud, que ja havia publicat prèviament Soldados de Salamina. El maig passat, Cercas ja va guanyar a Palerm (Itàlia) el premi Mondello per Anatomía...

Les Vendanges Littéraires també premiaran Bernard Pivot, el memorable presentador d'Apostrophes, pel seu llibre Les mots de ma vie, en què explica de la a a la z els grans temes de la seva trajectòria vital i professional. A més, Philippe Georget rebrà el premi Coup de Foudre per Le paradoxe du cerf-volant, i Michel Gorsse i Bernard Combes, el premi Vendémiaire 2011, per Divagalâmes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.