cultura

L'ajuntament de Gandia dificulta la Fira Autogestionada

L'organització es mostra sorpresa pels entrebancs que interposa la municipalitat per a la seua celebració a finals de setembre

La FiGA, Fira de Gandia Autogestionada, segueix esperant els permisos pertinents per a poder dur a terme la seua primera edició a Gandia, tot i que l'Ajuntament ha mostrat públicament i privada el seu interés per la iniciativa.

A hores d'ara, se segueix treballant per realitzar l'acte el dia 30 de setembre canviant l'espai de la plaça del Loreto, demanat en primera instància, pel carrer Tossal.

L'organització de la FiGA es manté en el camí per superar els entrebancs que l'Administració local ha plantejat. no s'entén com, una proposta cultural de la ciutadania no rep més facilitats per poder-se dur-la a terme.

Malgrat els entrebancs patits, la FiGA vol deixar palés que està tancant activitats de primer nivell. És el cas d'actuacions musicals com la de Pau Alabajos, Rodonors Invictes i Les Maedéus. Tots ells s'han prestat a participar sense cobrar a favor d'accions populars que reivindiquen espais autogestionats per a la cultura des de la pròpia ciutadania.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.